p. 1−12
Vol.2/No.تابستان 96
p. 13−24
Vol.2/No.تابستان 96
p. 25−35
Vol.2/No.تابستان 96
p. 36−45
Vol.2/No.تابستان 96
0.05)، اما اختلاف معنیداری در چربی بین تیمار 3 (با 100 درصد پودر گوشت) با سایر تیمارها دیده شد (P<0.05). لاشه ماهیان تیمارهای 3 (با 100% پودر گوشت) و شاهد نیز رطوبت متفاوتی با تیمارهای 1 و 2 (به ترتیب با 33 و 66 درصد پور گوشت) نشان دادند (P<0.05)؛ در حالیکه مقادیر خاکستر تمامی تیمارها با یکدیگر متفاوت بود (P<0.05). در این میان بالاترین میزان چربی لاشه در تیمار 3 و با 10/0±9/6 درصد به دست آمد (P<0.05). از سوی دیگر، همچنین اختلاف مشخصی بین شاخصهای کبدی بچهماهیان قزلآلا تغذیه شده با جیرههای مختلف غذایی مشاهده شد؛ بهطوریکه بین شاخصهای وزن کبد(g)، نسبت وزن کبد به وزن بدن، نسبت وزن امعاء و احشاء به وزن بدن و همچنین در شاخص چربی کبدی اختلافات معنیداری بین تمامی تیمارهای آزمایش مشاهده شد (P<0.05). در این بین بالاترین نسبت وزنی امعاء و احشاء در ماهیان تغذیه شده با جیره حاوی 100 درصد پودر گوشت (با 83/13) بدست آمد. در مجموع تیمار 2 حاوی 33 درصد پودر گوشت، نسبت کارآیی پروتئین و شاخصهای رشد بهتری را نشان داد. شاخصهای کبدی تیمار مذکور نیز به دادههای حاصل از تیمار شاهد (تغدیه شده با آرد ماهی) نزدیکتر بودند.]]>
p. 46−58
Vol.2/No.تابستان 96
p. 59−72
Vol.2/No.تابستان 96