p. 1−12
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97
). در ادامه بررسی، اثر غلظت ppm1500عصاره گیاه خوشاریزه بر زمان ماندگاری فیله کپور سرگنده در دو دمای 4 و 18 درجه سانتی گراد، که شامل 4 تیمار ، تیمار شاهد در دمای 4 درجه سانتی گراد ، تیمار شاهد در دمای 18 درج ه سانتی گراد (دمای abuse temperature به هنگام حمل و نقل ماهی)، تیمار ppm1500عصاره در دمای 4 درجه سانتی گراد و تیمار ppm1500عصاره در دمای 18 درجه سانتی گراد مورد ارزیابی میکروبی (مقادیر کلی باکتری (TVC) و مقادیر باکتری های سرما دوست (PTC) و شیمیایی (پراکسید (PV)، مقادیر تیوباربیوتیک اسید (TBA) و مجموع بازهای نیتروژنی فرار (TVBN)) در طول دوره نگهداری 30 روزه با فاصله 5 روز قرار گرفتند. نتایج نشان داد عصاره گیاه خوشاریزه توانست باعث کاهش معنی دار بازهای ازته فرار، پراکسید، تیوباربیتوریک اسید، بار باکتریایی کل و باکتری های سرمادوست نسبت به تیمار شاهد شود. عصاره گیاه خوشاریزه به عنوان یک نگهدارنده طبیعی قابلیت استفاده در انواع فرآورده های شیلاتی را دارا بوده، زیرا فساد شیمیایی را به تاخیر می اندازد.]]>
p. 13−24
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97
p. 25−35
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97
p. 36−46
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97
p. 47−56
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97
p. 57−67
Vol.3/No.پاییز و زمستان 97